Steampod kezelés

Hajsimítás nem volt még ennyire egészséges.
Szépítse meg haját a hőre aktiválódó Pro-Keratin erejével

STEAMSTYLE SZOLGÁLTATÁS

Mély ápolás a tükörfényes ragyogásért, a töredezett hajvégek csökkentéséért (az ápolt hajvégekért) és a gyönyörűen sima hajért.

Hajmosás

A Série Expert termékcsaládból az Ön hajtípusának leginkább megfelelő sampont használjuk.

Mély ápolás

A Série Expert termékcsaládból a Powerdose-t visszük fel az Ön törülközőszáraz hajára. Ez mélyen ápolja és erősíti a hajat. A megfelelő Powerdose-t is az Ön hajtípusának függvényében választjuk ki.

Táplálás és kiegyenesítés

Hajtípusától függően, a Steampod tejet vagy krémet használjuk, amelyet szintén a törülközőszáraz hajra viszünk fel. A ceramidokat és kationos polimereket tartalmazó, Pro-Keratin technológiának köszönhetően mindkét termék (tej és krém) segít elnehezítés nélkül táplálni és védeni a hajszálakat a hajsimítás ideje alatt.

Hajszárítás

Következő lépésként megszárítjuk a haját.

Hajvégek védelme

A végső hajkiegyenesítés előtt a hajvégekre felvisszük a koncentrált szérumot, amely lezárja a hajvégeket és gyönyörű esést biztosít a hajnak.

Hajvégek védelme

A végső hajkiegyenesítés előtt a hajvégekre felvisszük a koncentrált szérumot, amely lezárja a hajvégeket és gyönyörű esést biztosít a hajnak.

GŐZÖS HAJSIMÍTÓ SZOLGÁLTATÁS

Formázás a Steampod GŐZÖS hajsimítóval, amellyel elkerülhető a haj kiszáradása, ugyanakkor gyönyörűen ragyogó lesz a haja

Hajmosás A Série Expert termékcsaládból az Ön hajtípusának leginkább megfelelő sampont használjuk. A folyamatosan magas gőzkibocsátás mélyen hidratálja és ezáltal megakadályozza a haj sérülését, amelyet a hagyományos hajvasalás okozhat a dehidratált hajon. A Steampoddal az Ön frizurája mindig szép megjelenésű, gyönyörűen sima és tükörfényes lehet!

Amikor a hagyományos hajszárításnál kicsit többet szeretne, kérjen GŐZÖS hajkiegyenesítést fodrászától.

Különböző hajformázási lehetőségeket kínálunk, amelyek során mindig a haj egészsége számunkra a legfontosabb.

Gyönyörű és tükörfényes haj otthon is

A STEAMPOD GŐZÖS HAJSIMÍTÓ kiválóan alkalmas otthoni használatra, mivel folyamatos, magas nyomású gőz kibocsátására képes, amelynek hőmérséklete (140-210 fok között) állítható, és mozgó kerámia lapokkal van ellátva. A levehető fésű megkönnyíti a hajsimítást. A gőz kíméli a hajat és aktiválja a Steampod termékek pro-keratin tartalmú összetevőit, amelyek biztosítják a haj ápolását és fényességét.