Akik várnak

Tamis Tijana, sminkmester és kozmetikus

„A szépség nyílt ajánlólevél, amely a szíveket előre megnyeri számunkra.”

A sminkelés valódi alapjait a kétszeres Világ- és Európa bajnok Dudás Barbarától tanultam. Mesteri diplomámat Horváth Ritánál szereztem meg, ahol a maszkolást is elsajátíthattam.

Számomra a sminkelés, a tetoválás és a kozmetika nem csak egy hivatás, nem csak egy munka.

Életem részévé vált, ez egy életstílust vonzott maga után.

Szeretem a kihívásokat, mert a kihívás egy új lehetőség, és egy elégedett vendég egy pozitív visszajelzés a munkámmal kapcsolatban.

A kozmetika egy olyan világ, amibe az ember az önmagára és környezetére való igényességét fejezi ki, én ebben tartom magam élenjárónak, hiszen igyekszem mindig az aktuálisan a legjobb hatást kifejtő, naprakész szolgáltatásokat nyújtani.

Nagy Orsolya, szempilla stylist

2015-ben végeztem Gera Anita mester stylistnál az alap majd közép haladó képzést. Számomra nagyon fontos a minőségi munka. Ezért 2016-ban Magyarországon tovább képeztem magam az orosz technikával.

2016 nyarától Gyesen voltam 2. fiammal.

2018 októberében, ahhoz, hogy újra a hivatásomat űzzem, és újra toppon legyek a mai trendekkel, elvégeztem Fejes Adriennél mester diplomás stylistnál a volume pilla építés rejtelmeit.

Csak bevizsgált, anyagokat használok. A lehető legnagyobb alapossággal járok el az építés során, ami miatt lehet kicsit több időt töltesz nálam, de hidd el a profi végeredmény érdekében szükség van rá. Szeretem amit csinálok!

Nem túllenni akarok rajtad, hanem olyat pillát szeretnék készíteni neked, amit magamon is szívesen látnék.

Sok helyen jártam már én is, mint ügyfél és tudom milyen amikor túl akarnak lenni rajtam. Nálam ilyet nem fogsz érezni.

Szilágyi Ramóna, fodrász

Fodrász vagyok, nem varázsló!?

2016 májusában végeztem a fodrász iskolával, életem első haját 5 évesen vágtam a játékbabámon. Mindig is fodrász szerettem volna lenni.

Amióta a szakma a kezembe van, azóta dolgozok benne. Alfaparf festéket használok (nagyon jó minőségű olasz termék ), de természetesen ha a Vendég úgy kívánja hozott festéket is felkenek.

Festek, vágok, dauerolni nem dauerolok, gyermek hajvágást is nagyon szívesen vállalok, imádom a kicsiket nem baj ha nyűgösek vagy életükben először vannak fodrásznál, türelmes vagyok velük és mindig van játék számukra, amivel hajvágás közben ellehetnek. ?

Vidám, bolondos természetem van a munkámat mindig maximálisan elvégzem.

Várok Minden Kedves Vendéget szeretettel!

Márton Mónika, fodrász

10 éve dolgozom, mint női, férfi és gyermek fodrász, fő specialitásom a hajhosszabbítás, minőségi hajfestés.

Jelenleg Sencience I Color festékkel dolgozom, amely a Shiseido termékcsaládhoz tartozik. Igény szerint Kevin Murphy termékei is elérhetőek nálam

Kizárólag európai prémium kategóriás hajakkal dolgozom és folyamatosan képzem magam, hogy elsajátítsam a legújabb technikákat.

A hajhosszabbítás nekem nem csak munka, hanem hivatás, amiben megtaláltam önmagam.

Igyekszem vendégeimnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani.
Legnagyobb öröm számomra, ha vendégeim jól érzik magukat nálam és elégedetten távoznak!

Jelenleg ötféle hosszabbítási technikával dolgozom:

  • keratinos hőillesztés
  • hajfelvarrás
  • csomózás:
    spirálcsomózás
    klasszikus csomózás
    mikrogyűrűzés