Hajhosszabbítás

Kérdések és válaszok

Hajhosszabbítás és haj dúsítás

A legujabb divatirányzatot követve fontos a hajunk szépségével is foglalkozni. A hajhosszabbítás lehetőséget ad bármely korosztály számára, hogy gyönyörű hosszú és dús hajat érjen el.

Mível a póthaj körbeöleli az eredeti hajat, ezért védi a környezeti hatásoktól, például UV sugárzás, surlódás továbbá, mível a póthaj egy kis súlyt teremt a hajnak, így könnyebben is nő az eredeti hajunk.

Mindenképpen akiknek nehezen nő a hajuk, könnyen törik, továbbá akik kevés hajjal rendelkeznek, valamint olyan hölgyeknek akik a természetes hatás mellett, feltünően ápolt hajat szeretnének.

Számomra az a legfontosabb, hogy a haj természetes hatása megmaradjon, kivülállók számára észrevehetetlen legyen, hogy ügyfelem póthajjal rendelkezik.

Mindenféle hajtipussal dolgozom: vékony szállú, vastag szállú, hullámos és göndör. Én elkészitem álmai haját

Kizárólag minőségi, európai hajakkal dolgozom, amiket levágott copfként vásárolok , majd miután szakemberrel kezeltettem, történik meg a hajhosszabbítás, hajdúsítás.

Vékonyszállú, vastagszállú, göndör, hullámos, melyek bármilyen szinben elérhetőek.

– Konzultáció: ahol felmérem a vendég igényét, majd megvizsgálva hajának tipusát, kiválasztom a hajához kompatibilis póthajat.
– Ezt követi a póthaj megrendelése, keratinozás és a mikrogyűrű előkészítése, amely kb 3-4 munkanapot vesz igénybe.
– Miután elkészült a póthaj, azután történik a felhelyezés, mely egy átlagos esetben 2-3 órát vesz igénybe. Általában festeni és összevágni is kell. Ez plusz 2 óra. Tehát jobb, ha az ügyfél első alkalommal 5-6 órával számol. Ezzel elkészült az álom haj.

2-3 hónaponta le kell szedni, mivel a normál hajhullásnak megfelelően a havi 1 cm hajnövekedés mértékében felgyülemlett eredeti haj rasztásodásra hajlamos, amit kezelnünk kell.

Speciális oldószer segítségével leszedjük a póthajat, majd kifésüljük a felgyülemlett hajat. Mikrogyűrűzés esetében egy speciális eszközzel távolítjuk el a mikrógyűrűs póthajat. A le és felhelyezés, festés nélkül, átlagossan 4 órát vesz igénybe.

Teljes mértékben úgy kezeljük, mint a saját hajunkat. A különbség annyi, hogy egy speciális szőrkefével fésülködünk. Ami fontos, hogy a gyümölcssavas samponokat kerüljük, hogy megvédjük az illesztést.